Algemene voorwaarden + Huisregels

Algemene Voorwaarden

 

Afspraken / Annulering / No-Show

 1. Afspraken van sessies kunnen tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Indien de afspraak niet tijdig, binnen 24 uur voor aanvang, wordt geannuleerd is er geen mogelijkheid tot restitutie.
 2. Bij het te laat komen op de afspraak zullen we de behandeling / sessie in moeten korten.
 3. Bij No-Show is er geen mogelijkheid tot restitutie, de te gebruiken cadeaubon(nen) zal/zullen komen te vervallen.
 4. Bij het missen van een les van een workshop is er geen mogelijkheid tot restitutie.
  Handelingen van de gemiste les zullen in de daarop volgende les kort
  worden herhaald.
 5. Mocht er een afspraak staan voor een zwangerschapsmassage en u bent vóór de afspraak bevallen, kan deze massage zonder verdere kosten worden geannuleerd.

   

  Aansprakelijkheid / Toegang Babyspa

 6. Het betreden van de babyspa is geheel op eigen risico, wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk letsel/allergische reacties/schade of vermissing van uw eigendommen.
 7. Tijdens de behandeling/sessie zal ten alle tijden een ouder/verzorger aanwezig behoren te zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor het kind.
 8. Gevonden voorwerpen worden 14 dagen bewaard, na deze periode worden de voorwerpen geschonken aan een goed doel.
 9. Toegang tot de babyspa kan worden geweigerd indien er sprake is van huiduitslag, besmettelijke ziektes, alcohol of verdovende middelen.
 10. Binnen onze babyspa gaan we met respect met elkaar om, mocht dit niet het geval zijn en er ontstaat een grimmige sfeer, behouden wij als spa het recht de klant te weigeren/verwijderen uit de ruimte.
 11. Het is ten strengste verboden producten aan het bad toe te voegen. Indien de klant dit toch doet zullen alle kosten hieromtrent doorberekend worden aan de klant.

   

  Cadeau Bonnen
 12. Cadeau bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 13. Cadeau bonnen zijn geldig tot één jaar na uitgifte, vanwege een tijdsgebonden dienst.
 14. Cadeau bonnen van de babyspa kunnen uitsluitend gebruikt worden voor onze floatsessies.

 

Tot Slot

Bij een boeking en/of aanschaf van onze cadeaubonnen gaat de klant automatisch akkoord met de bovengenoemde algemene voorwaarden.

 

Huisregelement

 

Om het bezoek aan Babies&Bubbels Babyspa en Wellness prettig te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk onze huisregels te volgen.

 

*     Het dragen van schoenen in de spa ruimte is niet toegestaan, voor toegang tot de spa dient u de schoenen uit te doen dit i.v.m veiligheid en hygiëne.

       Het is wel mogelijk plastic overschoenen te kopen bij de receptie.

 

*     Tijdens de behandeling/sessie zijn maximaal twee volwassenen toegestaan. (kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan)

       Toch graag met meerdere personen aanwezig willen zijn of een broertje/zusje meebrengen? kijk dan eens voor onze privé sessie.

 

*     In de spa mag alleen gebruik gemaakt worden van onze producten.                                                                                                 Zelf meegebrachte oliën zijn niet toegestaan.

 

*     Baby’s zijn verplicht een zwemluier te dragen in onze baden dit i.v.m met de hygiëne.

 

*     Het gebruik van een mobiele telefoon is niet toegestaan, zet uw telefoon op stil.                                                                                     Foto’s van uw eigen baby mag u nemen, let wel op dat andere baby’s/ouders niet op de foto staan i.v.m de privacy wet.

 

*     Roken is binnen de spa nergens toegestaan.

 

*     Drinken of etenswaren zijn in de spa niet toegestaan, dit mag wel in de wachtruimte.

 

De huisregels en aanwijzingen van personeel dienen ten alle tijden te worden nageleefd.